viernes, 9 de noviembre de 2012

Melmelades artesanes del Montseny


Hola! Som en Marc i l’Úrsula i elaborem melmelades de manera 100 % artesana a casa nostra, una casa de pagès al bell mig del Parc Natural de Montseny. Treballem majoritàriament amb producte de temporada i això condiciona el nostre estoc. Si ens feu una comanda i no disposem del producte i és de temporada, us el podem preparar amb un marge d’entre 4 i 7 dies.

El pot petit és a 3€ i el gran a 6€. La decoració dels pots els fa aptes per fer un regal o detall.


Anem ampliant a poc a poc els nostres productes de moment us podem oferir:


Melmelada de síndria, meló amb canyella, kiwi, préssec groc de Lleida, poma amb farigola, figa i llimona a l’antiga: Combina amb pa o torrades per esmorzar, berenar, …


Melmelada de pebrot roig: Combina fantàsticament amb formatge d’untar o amb formatge de cabra per sobre i gratinat al forn. També combina en amanides com a guarnició.


Melmelada de pebrot verd: La podeu utilitzar de la mateixa manera que la de pebrot vermell i també per acompanyar plats de peix estil tataki o carpaccio.


Melmelada de tomàquet: La podeu utilitzar de la mateixa manera que la de pebrot vermell i nosaltres també la fiquem a l’amanida.


Melmelada de coco: Extremadament dolça, amb pa o torrades, simplement per fer un tast.


Melmelada de vi negre del Priorat: La podeu utilitzar com a acompanyament de carns vermelles i formatges curats. O simplement per combinar amb una bona llesca de pa de pagès!


Melmelada de ceba ecològica: Combina amb qualsevol carn.


Melmelada d’albergínia: Per picar amb torradetes, patés, etc.


També fem Hummus per encàrrec, us ho podem preparar de dia per altre! 500gr/ 4€


Tenim pots de samfaina de 250 gr amb producte de Lleida a 3€
 
Pròximament: caqui, taronja, mandarina, pastanaga amb gingebre, cabell d’àngel i codonyat i pruna.



Podeu fer-nos comandes per correu electrònic niparemnipararem@gmail.com , personalment o per Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario